Aktuellt på Vuxenutbildningen i Eskilstuna

Problem att skicka SMS

Från måndag till tisdag kväll 3/2-4/2 har Alvis haft problem att skicka SMS. Så väntar du på ett meddelande från oss och det inte har kommit, kontakta  oss på mejlen vux@eskilstuna.se, tfn 016-710 10 30 eller besök oss på expeditionen så hjälper vi dig.

Prövningar 2020

Nu är anmälan till vårens prövningsperiod stängd. Nästa prövningsperiod är mellan den 1 september till 30 november. Anmäl dig senast den 1 september. Behöver du göra prövningar innan dess hänvisar vi dig till Komvux i andra kommuner. 
OBS! Din 
prövningsanmälan ska vara komplett med kvitto och/eller betyg.

Behöver du hjälp med att planera dina studier? 

Ta kontakt med en studie- och yrkesvägledare genom att mejla till vux@eskilstuna.se

Hur söker jag kurser?

kurskatalogen hittar du alla kurser som erbjuds på Vuxenutbildningen i Eskilstuna. Är det första gången du gör en ansökan behöver du först skapa ett studerandekonto.  


 

Logga in med ditt studerandekonto

Har du inget studerandekonto?

För att du ska kunna göra en ansökan måste du skapa ett studerandekonto. När du har det kan du logga in, skapa och skicka din ansökan.

SFI-anmälan / Application for Sfi courses

Prövningsanmälan

Nyheter

 • Akutsjukvård inte längre sökbar

  2020-02-04

  Från och med starten den 20 april kommer inte längre kursen Akutsjukvård finnas sökbar i kurskatalogen. Det beror på att vi har svårt att få tag i APL-platser vilket är ett av dem centrala innehållen i kursen. Beslutet gäller tillsvidare. 

 • Kommande kursstarter

  2020-02-03

  Start 17 februari: Yrkesutbildningar. Ansökan stänger söndag 12 januari.

  Start 16 mars: Gymnasiekurser på distans och grundläggande kurser på distans och i klassrum. Ansökan stänger söndag 9 februari.

  Start 20 april: Gymnasiekurser på distans, grundläggande kurser på distans. Grundläggande svenska som andraspråk, klassrum och distans. Ansökan stänger 15 mars.

  Start 25 maj: Gymnasiekurser på distans och grundläggande kurser på distans och i klassrum. Ansökan stänger söndag 19 april.

  Start 1 juni: Yrkesutbildningar. Ansökan stänger söndag 26 april.

Information

Kontaktuppgifter


Expedition Komvux och SFI, Careliigatan 12

E-post: vux@eskilstuna.se
Telefon Komvux 016-710 10 30

Komvux hemsida och öppettider: Klicka här
Alvis logo Alvis från Gotit